SIGN IN FOR THE NEWSLETTER AND RECEIVE THE LATEST NEWS

Euratainer conditioneert uw aas

Euratainer heeft al sinds 1991 de beste oplossing voor het opslaan van uw dierlijk aas of afval. Bekend en geprezen in maar liefst 17 landen en met ruim 14.000 verkochte koelingen marktleider binnen Europa. Waar in het verleden vooral de agrarische sector veelal gebruik maakte van onze oplossingen, denk aan de opslag van levende maden als voedsel voor kippen zijn ze ook uitermate geschikt voor o.a. de opslag en conservering van levend aas voor de visserij.

Het koelen van aas voor de visserij is belangrijk om de versheid en kwaliteit van het aas te behouden, zodat het aantrekkelijk blijft voor vissen. Het is belangrijk om aas zo snel mogelijk na aanschaf of bereiding te koelen om bederf te voorkomen.

De Euratainer koelunits zorgen met hun duurzame en energiezuinige oplossingen dat je aas fris en aantrekkelijk voor de vissen blijft tijdens het vissen. De Euratainer koelingen zijn milieuvriendelijker dan vergelijkbare koelingen vooral door het gebruik van propaan.

Doordat u uw aas langer kunt bewaren scheelt het ook nog eens onnodig transport wat weer kosten besparend en milieuvriendelijker is. Euratainer levert koelingen in alle soorten en maten. Groot genoeg voor de opslag van diverse pallets. Ideaal voor de visserij op grote maar ook kleine schaal.

 

visserij-1

Wat is een Euratainer?

Euratainers zijn Kadaverkoelingen speciaal ontworpen om een gecontroleerde omgeving te bieden met lage temperaturen om de groei van bacteriën te vertragen en de ontbinding te verminderen. 

Lees meer
visserij-2

Waarom een Euratainer?

Euratainers staan bekend om hun kwaliteit, energiezuinigheid, lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid.

Lees meer
visserij-3

Energie besparen

Een euratainer is ontworpen om de beste isolatie- en koelingstechnologieën te gebruiken om het energieverbruik te minimaliseren.

Lees meer

We zetten de voordelen graag nog even voor u op een rijtje:


• Aanbevolen door destructie- en verwerkingsbedrijven

• Kostenbesparend

• Hygienisch 

• Energiezuinig

• Milieuvriendelijk en duurzaam

• Kwalitatieve materialen

• Uitstekende service en garantie

Ontdek meer over echte kwaliteit

img4