SIGN IN FOR THE NEWSLETTER AND RECEIVE THE LATEST NEWS

Opslag voor wild op locatie

Euratainer heeft al sinds 1991 de beste oplossing voor het tijdelijk opslaan van uw dierlijk afval en kadavers. Bekend en geprezen in maar liefst 17 landen en met ruim 14.000 verkochte koelingen marktleider binnen de branche. En nu zijn de Euratainer koelingen ook beschikbaar voor de jacht. Hiermee kunt u het wild voor een langere tijd opslaan tijdens de jacht. Een groot voordeel voor het Fauna beheer.

Met deze speciale jacht units met een energiezuinige koelsysteem kan het geschoten wild snel, zorgvuldig en veilig opgeslagen worden. Deze geïsoleerde container beiden een constante koelings temperatuur om bederf te voorkomen. Daarnaast zijn deze units door de hoogwaardige materialen zeer eenvoudig en snel te reinigen.

Deze units zijn overal te plaatsen en zijn uitgerust met een extra stille koelunit om de omgeving zo minimaal mogelijk te verstoren. De Euratainer jacht units kunnen worden voorzien van speciale opbergrekken en haken om uw wild in op te slaan. Volledig naar wens in te richten. Uiteraard zijn deze units volledig af te sluiten en vandaalbestendig voor een zorgeloze opslag. Het enige dat de unit nodig heeft is een permanente stroomvoorziening van 220V.

jacht-1

Wat is een Euratainer?

Euratainers zijn Kadaverkoelingen speciaal ontworpen om een gecontroleerde omgeving te bieden met lage temperaturen om de groei van bacteriën te vertragen en de ontbinding te verminderen. 

Lees meer
jacht-2

Waarom een Euratainer?

Euratainers staan bekend om hun kwaliteit, energiezuinigheid, lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid.

Lees meer
jacht-3

Energie besparen

Een euratainer is ontworpen om de beste isolatie- en koelingstechnologieën te gebruiken om het energieverbruik te minimaliseren.

Lees meer

We zetten de voordelen graag nog even voor u op een rijtje:


• Aanbevolen door destructie- en verwerkingsbedrijven

• Kostenbesparend

• Hygienisch 

• Energiezuinig

• Milieuvriendelijk en duurzaam

• Kwalitatieve materialen

• Uitstekende service en garantie

Ontdek meer over echte kwaliteit

img4