SIGN IN FOR THE NEWSLETTER AND RECEIVE THE LATEST NEWS

Dé oplossing voor opslag van huisdieren

Euratainer heeft al sinds 1991 de beste oplossing voor het tijdelijk opslaan van de lichamen van dieren. Bekend en geprezen in maar liefst 17 landen en met ruim 14.000 verkochte koelingen marktleider binnen de branche. En dat is niet voor niets! Zeker op technisch gebied zijn onze opslagkoelingen uniek en buiten onze standaard modellen zijn er volop mogelijkheden voor een naar wens ontwikkelde variant.

Wij blijven doorontwikkelen en groeien mee met de markt. Hygiene is natuurlijk van groot belang bij elk bedrijf, maar nog net een beetje belangrijker wanneer er gewerkt wordt met overleden (huis)dieren. Een goede geconditioneerde omgeving voor de opslag van dieren lichamen is van het grootste belang. Het biedt u een langere opslag periode.

Het gebruik van een opslagkoeling is niet alleen hygiënisch maar het verlaagd ook overdraagbare infecties en gaat stank overlast tegen waardoor ongedierte voorkomen kan worden. Wanneer u te maken heeft met agressieve ontbindingsgassen zoals bijvoorbeeld ammoniak, bieden we de mogelijkheid tot een RVS verdamper.

De Euratainer opslagkoeling zijn milieuvriendelijker dan vergelijkbare koelingen vooral door het gebruik van propaan. Doordat u uw dierlijk afval wat langer kunt bewaren scheelt het ook onnodig transport wat weer kosten besparend en milieuvriendelijker is. En alsof dat nog niet genoeg is, is onze opslagkoeling ook nog eens enorm energiezuinig.

dieren-1

Wat is een Euratainer?

Euratainers zijn Kadaverkoelingen speciaal ontworpen om een gecontroleerde omgeving te bieden met lage temperaturen om de groei van bacteriën te vertragen en de ontbinding te verminderen. 

Lees meer
dieren-2

Waarom een Euratainer?

Euratainers staan bekend om hun kwaliteit, energiezuinigheid, lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid.

Lees meer
dieren-3

Energie besparen

Een euratainer is ontworpen om de beste isolatie- en koelingstechnologieën te gebruiken om het energieverbruik te minimaliseren.

Lees meer

We zetten de voordelen graag nog even voor u op een rijtje:


• Aanbevolen door destructie- en verwerkingsbedrijven

• Kostenbesparend

• Hygienisch 

• Energiezuinig

• Milieuvriendelijk en duurzaam

• Kwalitatieve materialen

• Uitstekende service en garantie

Ontdek meer over echte kwaliteit

img4