Service

Visie

In de toekomst zal hygiëne en afvalverwerking een steeds grotere rol gaan spelen in de samenleving. Meer mensen (dicht op elkaar), meer voedsel, meer afval, grotere kans op een uitbraak van ziekten. Door het optimaliseren van onze Euratainer, het verder uitdiepen van buitenlandse markten en het inspelen op de vraag vanuit de markt wil Coolworks BV het afzetgebied van de Euratainer verruimen. Zo is de Euratainer niet alleen in de agrarische sector toepasbaar en is Nederland niet het enige land dat actief met zijn afvalproblematiek omgaat. Doordat we de know-how in huis hebben kunnen we de oplossing verzorgen voor verschillende problemen.

Floor-web-1
Missie

Een goede hygiëne staat bij ieder bedrijf hoog in het vaandel. De Euratainer van Coolworks BV is dé oplossing voor het hygiënisch opslaan en koelen van bederfelijk afval, zoals etensresten, kadavers en slachtafval. Hierdoor vermindert stank en ongedierte en wordt de kwaliteit van het opgeslagen product gewaarborgd. Op deze manier draagt de Euratainer bij aan de bestrijding van overlast, beperking van de verspreiding van ziektekiemen, betere productkwaliteit en een positief bedrijfsimago. Hierbij zijn kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, service, gebruikersgemak en milieuvriendelijkheid van ons product de belangrijkste waarden.

Waarden

Kwaliteit:  De Euratainer bestaat uit uitsluitend hoogwaardige materialen. Onze technisch ploeg is continue op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in het koeltechnische segment. Door de jarenlange ervaring wisten wij de Euratainer voortdurend te optimaliseren tot het ijzersterke product dat het nu is.
Duurzaamheid: Door deze hoogwaardige materialen en de degelijke constructie is de Euratainer zeer duurzaam. Niet voor niets staan onze eerste modellen nog steeds bij onze eerste klanten.
Betrouwbaarheid:  Doordat we de koeltechnische kennis zelf in huis hebben is de betrouwbaarheid van de Euratainer buitengewoon. Onze service is snel en effectief.  Daarnaast is de Euratainer vanuit deze technische kennis ontwikkeld. Dit maakt dat u er als gebruiker geen omkijken naar heeft. De elektronische  thermostaat bijvoorbeeld zorgt dat de Euratainer altijd de juiste temperatuur heeft en daarbij geen onnodige energie verbruikt.
Service: De wensen van de klant staan voorop. We denken met u mee. Indien er geen oplossing in ons vaste productenpakket te vinden is, zoeken we gezamenlijk naar een mogelijke oplossing. Aangezien we alles in eigen hand hebben, kunnen we ook producten op maat verzorgen. Onze service monteurs zijn STEK-opgeleid en weten alles over koeling en natuurlijk de Euratainer in het bijzonder. Onze service is snel en effectief. De garantie op de Euratainer is 24 maanden.
Gebruiksvriendelijkheid: Door de grote laadklep en de grote panelen / deuren aan de voorzijde is de Euratainer bijzonder gemakkelijk te be- en ontladen. Doordat de Euratainer volledig naadloos is, is hij ook erg gemakkelijk te reinigen. Tenslotte is de Euratainer stekkerklaar en de elektronische thermostaat zorgt dat de gebruiker er geen omkijken naar heeft.
Milieuvriendelijkheid: Het door ons gebruikte koelmiddel propaan is bijzonder milieuvriendelijk. Enerzijds omdat propaan vrij is van CFK’s en dus geen broeikaseffect veroorzaakt. Anderzijds maakt dit propaan dat het energieverbruik van de Euratainer laag is. Sterker nog: de Euratainer is de zuinigste in zijn soort. Tenslotte zijn alle onderdelen uit onze koelunit recyclebaar.