Koelunit

Euratainer Koelunit, maak van iedere opslagruimte een gekoelde opslagruimte

Unit-4-212BDe koelunits van Coolworks (die de Euratainer kadaverkoelingen op de markt brengt) zijn ideaal voor iedere (kadaver-)opslagruimte. Met deze losse koelunits, die in 4 modellen leverbaar zijn en ruimtes tot een maximale inhoud van 9 m3 kunnen koelen, kunt u in principe van iedere ruimte een gekoelde opslag maken. De koelunits zijn ontwikkeld voor onze kadaverkoelingen, daarvoor is een zeer duurzame en robuuste koeling nodig. Bij gekoelde kadaveropslag is namelijk vaak sprake van een buitenomgeving op het boerenerf waar de kadaverkoeling staat (dus moet het robuust zijn) en er is sprake van veel agressieve ontbindingsgassen, die de koeling van binnenuit kan aantasten (dus moet het duurzaam zijn). 

Duurzaamheid, energieverbruik en milieuvriendelijkheid staan bij Euratainer hoog in het vaandel, net als kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo wordt in onze koelunits het koelmiddel Propaan gebruikt. Propaan is milieuvriendelijk en energiezuinig. Daarnaast zijn alle onderdelen van de koelunit van de Euratainer kadaverkoeling recyclebaar en zijn we de enige producent die de koelunits voorzien van een RVS-verdamper met TIG-lasnaden. Deze TIG-lasnaden verlengen de levensduur van de koelunit enorm, waardoor de gebruiker uiteindelijk weer kosten zal besparen. We zijn er trots op dat de Euratainer koelunit de meest energiezuinige en milieuvriendelijke koelunit op de markt is. 

De koelunits zijn zo ontworpen dat we ze eenvoudig overal op kunnen plaatsen en dat de gebruiker er geen omkijken naar heeft. De koelunit is uitgerust met een elektronische thermostaat en is stekkerklaar. Met deze koelunit maak je eenvoudig een gekoelde opslagruimte van iedere (geïsoleerde) ruimte. 

Bekijk onze producten

Button