Kadaverkoeling


Euratainer Kadaverkoeling, al 25 jaar de nummer 1 van Europa
Kadaverkoeling-euratainer-4HMCoolworks BV uit Maarheeze heeft in 1991 de allereerste kadaverkoeling op de markt gebracht en daar zijn we trots op! De kadaverkoeling is speciaal ontwikkeld naar wens van Rendac (destijds Cebeson). Het gezamenlijk doel om deze kadaverkoeling te ontwikkelen was (en is nog steeds): een betere kwaliteit van dierlijk afval en betere hygiëne op het boerenbedrijf. Bijkomend voordeel is dat we hiermee ook het imago van de veehouderij een positieve impuls hebben gegeven. Tot op de dag van vandaag ontwikkelen we onze kadaverkoelingen verder, want de branche staat, net als wij, niet stil. 

Duurzaamheid, energieverbruik en milieuvriendelijkheid staan bij Euratainer hoog in het vaandel, net als kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo werd in de Euratainer kadaverkoeling voor het eerst het koelmiddel Propaan gebruikt, wat destijds behoorlijk revolutionair was. Propaan is milieuvriendelijk en energiezuinig. Daarnaast zijn alle onderdelen van de koelunit van de Euratainer kadaverkoeling recyclebaar en zijn we de enige producent die de kadaverkoelingen voorzien van een RVS-verdamper met TIG-lasnaden. Deze TIG-lasnaden verlengen de levensduur van de kadaverkoeling enorm, waardoor de gebruiker uiteindelijk weer kosten zal besparen. We zijn er trots op dat de Euratainer de meest energiezuinige en milieuvriendelijke kadaverkoeling op de markt is.

De Euratainer kadaverkoeling is zo ontworpen dat de gebruiker er geen omkijken naar heeft. De Euratainer is uitgerust met een elektronische thermostaat en is stekkerklaar. Dus geen ingewikkelde installatie, u kunt de kadaverkoeling na levering direct intensief gaan gebruiken.


Kadaverkoeling-euratainer-1Omdat we alle koeltechnische kennis voor onze Euratainer zelf in huis hebben, kunnen we flexibel meedenken met de wensen van de gebruiker en zo optimaal gebruiksgemak creëren. De vraag vanuit de markt naar een grotere kadaverkoeling en een kadaverkoeling met een
extra (ont-)laadklep beantwoorden we dan ook direct met een oplossing. Inmiddels zijn deze extra grote kadaverkoelingen, kadavercellen en Euratainer type schone-vuile-weg alweer jaren verkrijgbaar. 

We hebben zowel het ontwerpproces als de productie van de kadaverkoelingen in eigen hand, waardoor we een kadaverkoeling compleet op maat kunnen leveren. Nog een voordeel is dat we voor de Euratainer een uitstekende service en garantie bieden. De service dienst staat altijd klaar, ze luisteren naar de wensen van de klant, en een eventuele storing aan de kadaverkoeling is dan ook snel opgelost.

De Euratainer is niet voor niets al 25 jaar de nummer 1 op het gebied van kadaverkoelingen. 

Bekijk onze producten

Button